Frågor och svar

Hur får jag reda på mitt Abonnentnummer?
Det står uppe till höger på din senaste faktura. Du har också fått ett brev från tidningen där uppgifterna finns med. Självklart kan du också kontakta oss på kundservice@hssmedia.fi

Var anger jag mitt Abonnentnummer?
Efter att du är inloggad så kan du klicka på länken Hantera konto uppe till vänster på webbsidan. Gå sedan längst ner på formuläret och fyll i din abonnentnummer och prenumerantens namn under Mina prenumerationer.

Vi bor flera i hushållet, ska vi skapa två Media+ konton eller delar vi ett?
Varje användare bör ha ett personligt Media+ konto.

Får jag dela min inloggning till grannen?
Nej, man måste vara skriven på samma adress.

Jag har bytt e-postadress – hur gör jag?
Du kan ändra dina Media+ uppgifter (inklusive e-postadress) genom att klicka på knappen med ditt namn på uppe på webbsidan.

Får jag någon bekräftelse på min beställning?
Om du köpt din prenumeration på nätet och betalat med kreditkort, så får du en bekräftelse via e-post. Det är ditt kvitto.

Hur lång tid tar det innan jag kan läsa e-tidningen samt låsta artiklar efter jag har beställt en prenumeration?
Om du har beställt och betalat din digitala prenumeration via vasabladet.fi blir du aktiv prenumerant omgående. Du får direkt en bekräftelse via e-post och därefter kan du läsa allt innehåll digitalt. Om du tar en pappersprenumeration så blir din digitala tillgång aktiv samma dag som du får första tidningen.

Hur gör jag uppehåll i min prenumeration?
Du kan inte göra uppehåll i din digitala prenumeration. Har du en papperstidning kan du självklart pausa leveransen. Om du pausar en totalprenumeration så stoppas både din papperstidning och e-tidningen.

Vilken bindningstid gäller och vad innebär det?
Din bindningstid är densamma som längden på din prenumeration. Har du till exempel kvartalsbetalning är din bindningstid tre månader. Betalar du månadsvis via kreditkort har du en bindningstid på en månad.